Авторизация
ХОЧЕШЬ ЗНАТЬ ПРАВДУ - СМОТРИ КАНАЛ "STV"
 

Побратими з батальйону "Аратта" завітали до Одеси



До прибуття гостей з 8го окремого батальйону УДА "Аратта" одесити підготувалися особливо.
Мікроавтобус Volkswagen -подарунок волонтерів "Ради Громадської Безпеки" фронту - чекав їх коло воріт штабу.
Весь склад "РГБ", в тому числі і молодіжне його крило , також зібрався для зустрічі з комбатом батальйону та його заступником.
Сформована "Аратта" була в 2014му році. Більшість бійців на той час - ті, хто пройшов Майдан. Всі вони - звичайні люди цивільних професій. До речи, комбат "Червень" - ветеринар. Та от же довелося стати військовими.
За 2,5 роки існування "Аратти" її бійцями були успішно реалізовані багато бойових завдань. Зараз рубежі донецької області охороняються, в тому числі, і бійцями батальйону.
Серед яких двадцять одеситів, воюють там і члени "РГБ"
Є в батальйоні і жінки. Причому, як підкреслює комбат, воюють вони не гірше, а часом, навіть краще ніж чоловіки.
За безвідповідальність тих, хто три роки тому накликав до України війну, уособлену армією чужої країни, вже розплатилися ми сповна. понад 35 тисяч убитими й пораненими за 3 роки - величезна цифра. "Аратта" втратила 14 бійців. 46 отримали поранення.
Четвертий рік, відірвані від цивільного життя, українські бійці відчувають на собі тягар війни. На передовій важливо все. Від фізичної і моральної підготовки, до вміння зберегти бажання людського спілкування всередині колективу.
Взагалі ж, відпочинок, звичайно, необхідний всім бійцям. Цієї мети в ході ротації домагаються на війні постійно, в тому числі, і в добровольчих батальйонах.
Жарти, просте людське спілкування - основна - після бойових навичок - умова виживання на війні. І ті, хто йде слідом, молоді покоління, повинні чітко це зрозуміти. На базі батальйону діє навчальний центр. Також і з одеською молоддю поділилися досвідом комбат та його помічник, перебуваючи в Одесі
"РГБ" як волонтерська організація надає допомогу бійцям різних підрозділів, різних батальйонів. Декілька членів організації також воюють там зараз. Цього разу, як вже було зазначено на початку програми, до 8го окремого батальйону УДА "АРАТТА" виїхав мікроавтобус Volkswagen
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Программы партнеров
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter