Авторизация
ХОЧЕШЬ ЗНАТЬ ПРАВДУ - СМОТРИ КАНАЛ "STV"
 

Тренінґ із документування воєнних злочинів пройшов в Одесі

Розповідаємо, як минув тренінґ із документування в Одесі та запрошуємо долучитися до наступних тренінгів у січні.
Заповнюйте заявку тут:

Тренінґ із документування воєнних злочинів пройшов в Одесі

Дякуємо за те, що поділилися своїми знаннями та досвідом Людмила Панкратова з ІРРП, Kyrylo Ovsianyi зі Схеми: корупція в деталях - RFERL, а також Євгенії Моторевській із The Kyiv Independent.
Вдячні учасникам і учасницям, які завітали на тренінґ, і пропонуємо прочитати їхні відгуки:
Людмила Маслова, Першотравенские новости
💬 "Враження: чудова атмосфера; великий плюс – кількість практичних завдань. Теорія чітко структурована, ніякої зайвої інформації. Завдяки заходу зрозуміла алгоритм документування воєнних злочинів згідно з нормами міжнародного права. Усе чітко, цікаво, доступною мовою. Яскраві та цікаві промовці. Дізналася про нові інструменти. У голові все склалося в єдину картинку. Багато нюансів, на які не звертала уваги – тепер використовуватиму на практиці. Доброзичливо, відкрито та доступно. Якщо коротко, то ІРРП залишаються на висоті, організовуючи корисні й актуальні тренінґи".
Яна Самко, Херсон Плюс
💬 "Сподобалася чіткість і структурованість подачі інформації, закріплення теорії на практиці. А також живе спілкування з авдиторією та відповіді на конкретні запитання в режимі реального часу. Це значний плюс для моєї подальшої роботи. Адже тренінґ надає розуміння, як зберігати об’єктивність при фіксуванні міжнародних злочинів, і розкриває деталі процесу, на які необхідно звернути увагу".
Olena Orlova, Факультет журналістики, реклами та видавничої справи, Телеканал STV
💬 "Щиро дякую за надану можливість підвищити професійний рівень і за приємне спілкування! Із задоволенням братиму участь в інших заходах Інституту розвитку регіональної преси. Успіхів вашому колективу! Матеріял викладений якісно, повно. На високому рівні інтерактивний зв'язок з авдиторією. Інформацію використовуватиму в журналістській та викладацькій діяльності".
Вікторія Маньковська, Gwara Media
💬 "Сподобалася практична частина, коли ми з іншими учасниками тренінґу об‘єдналися в команди, аби дати відповіді на запитання. І тривалість теоретичних блоків: лекції розподілені так, що я засвоїла максимальну кількість інформації та не втомилась. Фіксую воєнні злочини на деокупованих і прифронтових територіях, тож досвід колег зробить мою роботу продуктивнішою та професійнішою. Перед виїздом важливо розуміти й згадувати поради щодо фіксації злочинів, із чим мені й допоможе посібник".
Andrii Sokov, фрілансер (24 канал, Суспільне, NV)
💬 "Дуже круті промовці. Інформація, яку отримав, максимально корисна. Надані матеріяли використовуватиму під час спілкування з постраждалими особами".
Тетяна Гавриленко, Кілія.ua
💬 "Інформація важлива, подана без "води", тільки те, що дійсно актуальне й можна застосовувати на практиці. Обов'язково розкажу про посібник своїм колегам".
Надія Швадчак, The Reckoning Project: Ukraine Testifies
💬 "Сподобалися практичні вправи й розгляд реальних випадків. Відомості корисні, щоби розуміти загальний спектр воєнних злочинів. Послуговуватимуся описаними в посібнику методами проведення інтерв'ю та збереження інформації".

]My Webpage
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Программы партнеров
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter