Авторизация
ХОЧЕШЬ ЗНАТЬ ПРАВДУ - СМОТРИ КАНАЛ "STV"
 

Преображенська 1. Одеські активісти зацікавились будівництвом



З декларацією про початок реконструкції частини нежитлового приміщення горища під квартиру, загальною площею 108,14 квадратних метрів, за адресою : Одеса, Преображенська, 1, активісти прийшли до Управління з питань охорони об`єктів культурної спадщини Одеської міської ради 6 грудня
Вони мали намір поспілкуватися з начальником управління Андрієм Шелюгіним та отримати пояснення, на яких підставах він дозволив надстроїти ще один поверх над двохповерховою будівлею в історічному центрі міста.
Однак, виявилось, що чиновник знаходиться на лікарняному.


Наступного дня в Літературному музеї відкрилась V Міжнародна науково-практична конференція «Збереження історичної забудови центру Одеси шляхом включення до основного Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО».
Там активісти і знайшли Андрія Шелюгіна. Дуже швидко одужавши, -він зустрічав гостей.
Гостям з числа одеських активістів начальник управління не зрадів

Зауважимо, мета конференції, яку визначив у вступному слові ректор академії архітектури і будівництва Анатолій Ковров, "всебічне обговорення шляхів збереження історичної забудови центру Одеси».
Саме це питання і цікавило активістів. І воно залишилося без відповіді. Начальник Управління з питань охорони об`єктів культурної спадщини вважає, що одесити прийшли до нього з якимось хуліганськими намірами, а зовсім не за відповіддю .
Цікаво, щодавно громадськість зацікавилася ще одним об'єктом реконструкції. У парку Шевченка була реконструйована Сторожова вежа. Ось тільки виявилося, що разом з реконструкцією в історичному місці була споруджена шашлична. Роботи проводилися з дозволу Андрія Шелюгіна.
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Программы партнеров
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter