Авторизация
ХОЧЕШЬ ЗНАТЬ ПРАВДУ - СМОТРИ КАНАЛ "STV"
 

Їм потрібна наша допомога!


Діти — вони завжди і всюди ДІТИ! Перебуваючи в найскладніших ситуаціях, як тільки мине безпосередня небезпека, вони, забуваючи свій страх, починають гратися, знаходячи собі нові об’єкти, аби побавитися ними. Цього разу такими об’єктами виявилися ми — коли завітали до притулку для тварин «Любов і ласка». Разом з кормами, що передали волонтери, місцеві хвостаті мешканці отримали — тимчасово – і нові іграшки — наші одяг та взуття… Або ж вони в такий спосіб пропонували нам роздягнутися? — бо розуміли, як спекотне на вулиці?)) Проте тут у них вдосталь води! А також їжі, сердечного тепла, свободи. А найголовніше – тут вони перебувають далеко від війни!
Від її початку до притулку потрапило кілька десятків бездомних тварин, здебільшого, собак.
Сьогодні в притулкові знайшли свій дім вимушені переселенці з Херсона, Бахмута, Миколаєва, інших гарячих точок нашої країни. Привозять їх найчастіше військові.
Тварин треба годувати, дарувати турботу, надавати медичну допомогу. В притулку є собачка з проламаним черепом та ще один - з переламаним хребтом, ті, що втратили кінцівки, зір. Деякі з тварин і досі перебувають у стані стресу, що відображається в їхніх очах. Вони не можуть поскаржитися нам, але розпізнати цей біль нескладно.
...Такі «бомбосховища» собаки влаштували собі майже у кожному вольєрі. Вони знають, що коли стає гучно від вибухів, треба ховатися.
Волонтери привозять їжу, небайдужі люди іноді забирають додому деяких тварин. Віддають собак тільки в хороші руки, і враховуючи їхній фізичний і психологічний стани. Наприклад, є два песики, яких не можна розлучати, саме вдвох вони пережили найважчі дні свого життя, тому господиня притулку готова віддати їх тільки разом.
Щоб у всіх був дім! Дім, годування, турбота… Як це важливо, ми усвідомили за останні півтора року. Як важливо зробити в своєму житті щось, що допоможе живій істоті подолати біль і страждання. Тому хтось із нас збирає грошову допомогу, хтось дає прИхисток тим, хто через війну залишився безпритульним. І це й називається – бути Людиною, нести відповідальність за все, що відбувається навколо тебе, пам'ятати, що, словами Екзюпері, укладаючи камінь, допомагаєш будувати світ. Даруймо ж тепло своїх сердець тим, хто зазнав біди! — щоб запалити вогонь любові в серцях, які втратили надію на спокійне життя.
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
Авторизация через facebook:
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Программы партнеров
  • Комментируют
  • Сегодня
  • Читаемое
Мы в соцсетях
  • Facebook
  • Twitter